Zwangerschap en Tyrosol


De berichtenlijst van het onderwerp "Thyrotoxicose en zwangerschap" van het Forum Zwangerschap> Zwangerschap

MarAsya! En tyaba sterke thyreotoxicose was? En hoe zijn de hormonen? En wat was de uitdrukking van 'waardeloze' zwangerschap? Hoe voelde je je na de bevalling?

Luister, MarAc, het is zo leuk voor me om te horen van meisjes met hetzelfde probleem dat hun baby's in orde zijn, je inspireert hoop in mij, in mijn echtgenoot. Bedankt.

Over het project

Alle rechten op het materiaal op de site zijn beschermd door auteursrechten en naburige rechten en mogen op geen enkele wijze worden gereproduceerd of gebruikt zonder de schriftelijke toestemming van de auteursrechthouder en door een actieve link te plaatsen naar de startpagina van de Eva.Ru-portal (www.eva.ru) naast met gebruikte materialen.
Voor de inhoud van promotionele materialen is editie niet verantwoordelijk. Media Registration Certificate nr. FS77-36354 van 22 mei 2009 v.3.4.168

We zijn in sociale netwerken
Neem contact met ons op

Onze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te verbeteren en de efficiëntie van de site te verbeteren. Het uitschakelen van cookies kan problemen met de site veroorzaken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Hormonale middelen MERCK Tyrozol - recall

Behandeling met Tyrosol gedurende 2 jaar: hoe en wanneer kreeg ik Thyrotoxicose? Tyrozol-behandeling tijdens de zwangerschap. Gedetailleerde behandeling door een betaalde endocrinoloog. Was het de moeite waard om zoveel medicijnen te nemen als je nog steeds geopereerd werd?

Welkom!

Als je tot deze beoordeling bent gekomen, dan heb je waarschijnlijk, net als ik, een probleem met de schildklier.

Ik wil mijn 300 feedback besteden aan het probleem waar ik al 2 jaar mee worstel - Thyrotoxicose.

En ook over het geneesmiddelenbedrijf Merck Tyrozole, dat ik constant koop, voor de behandeling ervan.

Ik wil mijn lange en gedetailleerde beoordeling verdelen in hoofdstukken:

  1. Hoe en wanneer kreeg ik Thyrotoxicose?
  2. Beschrijving van het geneesmiddel Tyrozol.
  3. Tyrozol-behandeling tijdens de zwangerschap.
  4. Gedetailleerde behandeling door een betaalde endocrinoloog.
  5. Heeft het hormonale medicijn Tyrozol mij geholpen? Was het de moeite waard om zoveel medicijnen te nemen als je nog steeds geopereerd werd?

1. Hoe en wanneer heb ik thyrotoxicose gehad?

Thyrotoxicose (hyperthyreoïdie) is een pathologische aandoening waarbij een overmaat aan schildklierhormonen in het lichaam wordt geproduceerd. Dit is geen afzonderlijke ziekte, maar slechts een syndroom dat zich kan ontwikkelen met een breed scala aan gezondheidsproblemen en niet noodzakelijk direct gerelateerd is aan de schildklier.

Gedurende een periode van 24 weken doneren alle zwangere vrouwen schildklierhormonen (TSH, T3, T4). Nadat de testgegevens waren doorgegeven en naar de receptie waren gekomen, zei de endocrinoloog onmiddellijk dat ze slecht voor me waren. En toen gaf ze me een verwijzing naar de Republikeinse endocrinologische dispenser (RED).

Mijn analyses van 17/06/2016:

TTG - 0,31 mMed / l (0,34 - 5,6).

St. T3 - 12.0 pmol / l (3.8-6.0).

St. T4 - 80,6 pmol / l (10-24).

Echografisch onderzoek van de schildklier van 28 juni 2016:

Diffuse veranderingen van de schildklier met verhoogde vascularisatie.

In die tijd was mijn toestand goed, behalve dat de druk aan het springen was en mijn handen trilden. Dit was vooral merkbaar als je ze naar voren trekt.

Toen kreeg ik voor het eerst het medicijn Tyrosol met een dosering van 20 mg. per dag.

2. Beschrijving van het geneesmiddel Tyrozol.

Ik koop het medicijn Tyrozol in een dosering van 10 mg., Merck.

Plaats van aankoop: apotheek "21+"

Hoeveel kost het: 277 roebel.

Aantal pillen in een verpakking: 50 tabletten.

De pillen zitten in een kleine witte kartonnen doos. Ze vallen helemaal niet op en staan ​​nooit in de apotheek.

Zonder de instructies te openen, kunt u alle nodige informatie over de doos van het geneesmiddel Tyrozol lezen.

In de doos zitten 5 blisters van elk 10 tabletten.

Tyrozol-tabletten hebben een ronde, bleke mosterdkleur. Er is een risico voor een gemakkelijke verdeling. Binnenin de pil is wit.

Het is gemakkelijk om water te drinken, maar als je een beetje aarzelt, voel je de bittere smaak van de tabletten. Maar gelukkig gaat hij snel weg. Dit is geen Propitsil, waarvan de bitterheid in de mond de hele dag de moeite waard is.

In het pakket staat een lange en zeer gedetailleerde instructie over het gebruik van het medicijn.

Instructies, hoewel lang, maar redelijk begrijpelijk en in grote letters geschreven.

Een deel van de instructies verbergt zich in de quote. U moet op de foto klikken en de hele foto wordt vrijgegeven.

3. Behandeling met Tyrozol tijdens de zwangerschap.

Toen ik bij de RED was gekomen, werd ik meteen bloedtest voor TSH en St. T4.

Na het drinken van een hele maand tyrosol verbeterden mijn analyses.

TSH - 0,04 mMed / l (0,34 - 5,6).

Sv.T3 - 4,0 pmol / l (2,8 - 6,5).

T4 - 10,8 pmol / l (10,3 - 24,4).

Natuurlijk vond ik het allemaal leuk. Maar het was noodzakelijk om hun gezondheid te blijven volgen.

Daarna ben ik gestopt met Tyrosol, omdat het gevaarlijk is om het tijdens de zwangerschap in te nemen.

De tijd ging voorbij. Ik heb zelf een dochter gekregen, precies na 38 weken. Na de bevalling ging ik naar de receptie in het RODE. Daar kreeg ik volgens de testresultaten te horen dat ik Tyrozol-tabletten moest drinken. Maar ik heb dit geweigerd, omdat het onmogelijk is om ze te drinken tijdens de borstvoeding (ik decanteer mijn melk en voer uit een fles).

In december 2016, toen ik als endocrinoloog naar een andere kliniek ging voor een kennismaking, kreeg ik Propicil 50 mg, 2 tabletten 2 maal per dag. Maar na 3 dagen te hebben gedronken, begon ik aan een verschrikkelijke urticaria!

Ik stopte meteen met drinken! Maar de bijenkorven gingen nergens heen. Toen ik eindelijk bij een bekwame allergoloog was aangekomen, werd geconcludeerd dat mijn urticaria mogelijk is door thyrotoxicose. Op dat moment besloot ik mijn schildklier opnieuw te behandelen.

4. Gedetailleerde behandeling door een betaalde endocrinoloog.

Aanvankelijk ging ik naar een endocrinoloog in de kliniek in de gemeenschap. Bij haar receptie aangekomen en doorverwijzingen ontvangen voor tests, ging ik naar huis. Maar de volgende keer dat ik haar niet kon bereiken. Ze was voortdurend ziekteverlof.

Dus begon ik voor een vergoeding naar een afspraak met een endocrinoloog in een privékliniek.

In een privékliniek werd ik gediagnosticeerd met een diffuse giftige struma. Str I (volgens de WHO). Thyrotoxicosis, voor het eerst geïdentificeerd.

Mijn analyses van 10/16/2017:

St. T3 - 9,3 pmol / l.

St. T4 - 16,1 pmol / l.

Antilichamen in receptoren voor TSH - 2,47 U / l.

Echografie van de schildklier vanaf 20/09/2017:

In beide lobben meerdere gebieden met een lage echogeniciteit met een onregelmatige vorm. Vasculair patroon van het parenchym van de schildklier met de neiging te verhogen.

behandeling:

  • Tyrosol 10 mg - 1 tablet driemaal daags oraal na de maaltijd gedurende 2-3 weken innemen.
  • Omeprazol 20 mg - 1 capsule 2 maal daags 30 minuten voor de maaltijd gedurende 2 weken.

Na 4-6 weken was het nodig om bloed opnieuw te nemen op TSH en St.T4. En ook moet je het bloed 1 keer in 2 weken controleren op leukocyten en bloedplaatjes.

Het echografie van de schildklier moest worden uitgevoerd na 2 maanden gebruik van Tyrosol.

De volgende keer dat ik binnen een maand bij de receptie kwam.

Nu was mijn diagnose: diffuse giftige struma. Str I (volgens de WHO). Thyrotoxicose met matige ernst. Milde bloedarmoede (waarschijnlijk ijzertekort).

Mijn analyses van 22/11/2017:

St. T4 - 16,9 pmol.

Indicatoren van leukocyten, bloedplaatjes in het normale bereik. Gereduceerd hemoglobine - 99 g / l.

De endocrinoloog zei dat mijn tests verbeterden en de behandeling volgens plan verliep. Oh, hoe blij was ik toen!

behandeling:

  • Tyrosol 10 mg - 1 tablet 2 maal daags oraal na de maaltijd gedurende 2-3 weken innemen, met een geleidelijke afname van de dosis met 5 mg.
  • Omeprazol 20 mg - 1 capsule 1 keer per dag 30 minuten vóór de maaltijd gedurende 10 dagen.
  • Panangin (asparkam) 1 tablet 2-3 keer per dag binnen.
  • calciumpreparaten: calcium D3 nycomed forte of calcemin vordering 1 tablet 's ochtends en' s avonds.

Na 5-6 weken was het nodig om bloed opnieuw te nemen voor TSH, SvT4 en antilichamen tegen de TSH-receptoren. En ook om een ​​compleet bloedbeeld (OAK) en echografie van de schildklier door te geven.

Mijn volgende afspraak met een betaalde endocrinoloog vond plaats op 13.02. 2018

Mijn diagnose op dat moment: diffuse giftige struma. Str II (volgens de WHO). Thyrotoxicose, in de fase van onvoldoende farmacologische compensatie.

Mijn analyses van 01/16/2018:

St. T4 - 12,5 pmol / l.

Antilichamen tegen TSH-receptoren - 3,19 U / l.

Echografie van de schildklier vanaf 01.22.2018:

Tekenen van diffuse veranderingen in de schildklier (DTZ? HAT?).

Zoals uit de resultaten van de tests blijkt, groeiden de antilichamen en het volume van de schildklier 2,5 keer verhoogd!

De endocrinoloog zei dat dit kon gebeuren als de dosis Tyrozol sterk werd verlaagd. Wat ik deed zonder haar kennis.

Daarom corrigeerde ze mijn behandeling een beetje.

behandeling:

  • Tyrosol 10 mg, 1,5 tabletten (15 mg), eenmaal daags, oraal na de maaltijd gedurende 3-4 weken.

Na 5-6 weken moet je bloed doneren aan de TSH, St. T4. Antilichamen tegen receptoren voor TSH en echografie van de schildklier doen in april 2018.

Mijn analyses van 13-03-2018:

St. T4 - 9,3 pmol / l.

Sinds het begin van mei 2018, begon ik me erg slecht te voelen!

  • Mijn nek was erg vergroot (vooral aan de rechterkant), en soms voelde het alsof ik mijn nek had vastgebonden met een sjaal.
  • Soms stroomde de energie uit me als een fontein, en onmiddellijk na een half uur kon ik me erg slecht voelen dat ik gewoon uitgeput op de bank lag en niets wilde doen.
  • Ik kon gemakkelijk in paniek raken en letterlijk was alles vervelend.
  • De stem werd hees, alsof ik een zere keel had. Maar de keel deed geen pijn.
  • Het hoogtepunt van allemaal, werd pijn in het juiste hypochondrium. Als je bijvoorbeeld voorover buigt, dan heeft iets me een paar seconden ingepakt. Het was ondraaglijk pijnlijk!

Ik ging naar de arts en testte en diagnosticeerde me: Chronische cholecystitis, exacerbatie; Thyrotoxicosis met diffuse struma; milde anemie. zwaartekracht.

Dus, tegen de achtergrond van het nemen van Tyrozol, plantte ik mijn galblaas. Hoewel ik nooit een probleem met hem heb gehad!

Omdat mijn endocrinoloog vanaf half maart ging studeren en daarna meteen op vakantie ging, kon ik alleen op 06/05/2018 een receptie krijgen.

Mijn analyses van 05/21/2018:

St. T3 - 1,00 pmol / l.

Hormonen zijn sterk afgenomen, vooral Sv.T4 + bloedarmoede, waarvan ik een constante zwakte voelde.

Maar antilichamen tegen receptoren voor TSH begonnen af ​​te nemen.

Echografie van de schildklier vanaf 06/05/2018:

Uitgesproken diffuse heterogene veranderingen van de schildklier door type HAIT, DTZ met een significante toename in grootte. Een uitgesproken toename van de vascularisatie van parenchym. STR-4. Reactieve veranderingen van paratracheale lymfeklieren aan beide zijden.

Het volume van mijn schildklier is weer toegenomen! Het was heel erg voelbaar. De nek had constant pijn. En heel erg uitgestoken.

behandeling:

Ontvangst Tyrosol 10 mg. op 1 tablet (10 mg) eenmaal daags binnen.

Acceptatie van L-thyroxine (Eutrox) 50 mg. 1 tablet 's morgens gedurende 30-60 minuten vóór het ontbijt en het innemen van andere geneesmiddelen.

Rekening houdend met de dreiging van compressiesyndroom, wordt chirurgische behandeling van struma aanbevolen.

Dus ik ging akkoord met de operatie - volledige verwijdering van de schildklier.

5. Heeft de hormonale drug Tyrozol mij geholpen? Was het de moeite waard om zoveel medicijnen te nemen als je nog steeds geopereerd werd?

Het medicijn Tyrosol heeft me tijdelijk geholpen. En toen begon hij me te vergiftigen. Als gevolg hiervan was ik achter zonder een schildklier.

Nu drink ik elke dag het medicijn L-thyroxine. Dit zijn pillen die schildklierhormoon vervangen.

Het is moeilijk om te voorspellen hoe uw behandeling zal eindigen. Misschien als ik wist dat alles zo zou zijn, zou ik de schildklier al heel lang geleden hebben verwijderd en zou ik mezelf niet vergiftigen met Tyrosol.

Iedereen heeft alles individueel. Het belangrijkste is om een ​​competente specialist te vinden en zijn aanbevelingen op te volgen. Inderdaad, velen zitten al jaren op Tyrozole en alles is goed met hen.

Allemaal geweldige gezondheid, en van mij slechts 3 medicijnen.

Bedankt allemaal voor het kijken. Jouw Svetlan_ka.

Tyrosol en zwangerschap

Help alsjeblieft! Een endocrinoloog voorgeschreven Tyrosol 20 mg, ik heb 16 weken zwangerschap. Hormonen verhoogd met 2 keer. Ik heb deze Tyrozol gekocht, de instructies geopend en daar. voortijdige geboorte, foetale misvormingen. Hoe te zijn? Mag ik ze niet drinken? Meisjes die dit tegen kunnen komen, zeg het me alsjeblieft

Welkom! In februari 2014, in de planningsfase van de langverwachte B (ik was 31 g), werd DTZ gedetecteerd, thyrotoxicose (voorgeschreven tyrosol (30 mg) - begin april herstelden hormonen naar normaal.Ik reduceerde tyrosol tot een schema van 10 mg / dag, 1,5 maand later, TSH-analyse, CT3, svT4 en als hormonen normaal zijn - ik wil proberen zwanger te worden bij deze minimale dosis tyrosol (10 mg). Wacht niet op de resultaten van een conservatieve behandeling (1-2 jaar - en dan plotseling opnieuw terugvallen?) en drink geen radioactief jodium (1, 5-2 jaar - en opeens kan het conservatief zijn.

Welkom! Ik ben 26 jaar oud, zwangerschap 16-17 weken. Heeft hormonen overgedragen, wendde zich tot een endocrinoloog met het resultaat, voorgeschreven tyrosol, 5 mg 3 p / d, elke 8 uur. Ik lees het in anatment, het zegt: zwangere dosis van 2,5 mg per keer, 10 mg per dag. Heeft deze dosering invloed op de baby? Welk advies? De dokter zei na een maand opnieuw hormonen door te geven. Bij voorbaat dank! Dit zijn de resultaten: TSH TS -177 μMU / ml, CT3-7.41 pmol / L, CT4-27.34 pmol / L Er zijn geen afwijkingen op de echografie. Wat denk je, is de dosis geschikt? Ik ben bang voor het kind. Hoe het beste te nemen?

Mama's en degenen die van plan zijn om zwanger te worden, of net als op een kruispunt, die het al gepasseerd zijn, vertellen me: ik heb de diagnose thyreotoxicose (de schildklier produceert dofigahormonen), ik dronk 3 maanden lang mercazol (tyrosol), de testen zijn weer normaal geworden, De endocrinoloog zei dat hij niet eerder dan een jaar zwanger zou worden en zei dat het beter was om te wachten, maar... als de zwangerschap meteen komt, is het tijd voor haar afspraak. Dus misschien werd één van jullie toch zwanger van de behandeling van deze pijn, om zo te zeggen, en "luisterde" niet naar de dokter.

Hallo meiden! Ik hoop het adres te schrijven en je zult me ​​vertellen over je ervaring, als die er is natuurlijk! Ik heb de vijfde week, bedreiging: ((((Laag TSH - 0.11, en voor de zwangerschap waren er problemen met de schildklier, ik maak me grote zorgen over wat het allemaal bedreigt en of ik me überhaupt zorgen maak. Gynaecoloog - endocrinoloog verzekerde dat er geen reden tot zorg is, Ik heb de dosis tyrosol verlaagd, ik dronk het 1 keer 3 keer per dag, nu 2 keer helften, vertel me wat.

Meisjes, schattig, misschien is er iemand met een soortgelijk probleem. Krachten meer. Onderaan staat veel tekst, maar ik zal enorm dankbaar zijn als iemand het leest. Ik heb echt verhalen nodig met een goed einde, je advies, misschien zelfs een soort kick. tenminste iets. Mijn verhaal staat hieronder, kom alsjeblieft niet langs. Een groot verlangen om moeder te worden, onvruchtbaarheid, problemen met de schildklier en het verbod van een dokter op zwangerschap. Sta op chirurgie.. Thyrotoxicosis (hyperthyreoïdie, verhoogde schildklierfunctie) Ik heb meer dan 4 jaar. Een probleem gevonden toen ik 19 was, zoals toen.

Ik zal niet veel over mezelf schrijven, als een herinnering, om zo te zeggen, en voor degenen die erover denken om zoiets te creëren. En dus, na lange worpen en kwellingen en de hoop van Tyrosol, moest ik mijn schildklier serieus nemen. (Er waren over het algemeen niet veel opties, maar eerder 2 om de schildklier uit te snijden of door een radioactief jodium te worden bestraald. op de radio heb ik naar de dokter geluisterd, heb internet gelezen (iedereen bedankt die dit wonder heeft bedacht), ik koos een meer geschikte tijd voor mezelf en ging naar.

Hallo iedereen! Mijn man en ik waren van plan een zwangerschap na een miskraam in de 5e week voor meer dan zes maanden, maar alles werkte niet en werkte niet. Ik ging testen en identificeerde een mogelijke oorzaak van ons falen. We diagnosticeerden DTZ in april 2014 2-3 tririas van thyrotoxicose.

In 2010 besloot ik dat ik vanaf september zwanger zou worden. Ze drong er bij haar vriendin op aan samen te bevallen, haar man boorde langzaam het brein klaar om zich voor te bereiden. Ik probeerde mezelf ervan te overtuigen dat het tijd was, thee was geen meisje, hoewel het eng was om je voor te stellen hoe het allemaal was, ik had opeens een moeder! Hoe volwassen rechtdoor! In februari liep een vriend in tranen - een toevallige vlucht! Het bleek dat ze absoluut geen kinderen zou krijgen nu, en ze was het met me eens omdat het beter was om helemaal niet tegen mij te ruzie maken. Hier is een podlyana! Over een week.

Preciezer gezegd, diffuse toxische struma 3e graad, hier is mijn diagnose, die werd ingesproken door de endocrinoloog, alleen maar naar mij kijkend. Ik zal van verre beginnen. Omdat ik de laatste maand van de zwangerschap was, nam ik tests, waaronder hormonen, en ging ik met tests naar de endocrinoloog. Ze heeft de resultaten lange tijd gecentrifugeerd en gezegd dat ze dergelijke indicatoren in de laatste termijn niet kon hebben. Ik gaf opdracht opnieuw te passeren en dan zullen we zien. Trouwens, mijn druk was te hoog, maar de guineese vermoedde pre-eclampsie (zo heet het), maar er was geen zwelling. Toen kreeg ik een moeilijke geboorte, keizersnede, schat.

Hier zijn we sinds het derde trimester sinds zondag. Viering vakantiereis naar de bioscoop. Ik wilde echt naar de film gaan en ik wilde popcorn. Maar hoe moe ik ook ben, dit is een nachtmerrie. Maar ik kijk erg uit naar de release van de nieuwe Harry Potter. Ik wilde het echt zien. En hij is zo lang. Hoe om te gaan, ik zal het nooit weten. Na een actief weekend voelde ik plotseling zwakte - duizeligheid en tekenen dat ik op het punt stond flauw te vallen. :( Het is onaangenaam, ik ben er niet voor gaan werken, ik heb granaatappelsap gedronken Nu is alles in orde, maar toch nog steeds.

Meiden, ik heb je hulp nodig. Ik vraag niet voor mezelf, maar voor een vriend. Ze heeft een diffuse giftige struma. Ze kreeg tyrosol voorgeschreven. Het wordt sinds november behandeld. Ze wil heel graag een baby, maar artsen zeggen dat zwangerschap verboden is bij het gebruik van dit medicijn. Kan iemand dit tegenkomen? Wat zou ze moeten doen? Wacht, of kan het nog steeds mogelijk zijn?

Meisjes, help met advies! Dat is de vraag, kan iemand het hebben. Nu zijn alle hormonen (T3, T4, TSH) normaal (ze werden een jaar geleden aangepast met een kuur van tyrosol vanwege hyperthyreoïdie) en worden binnen het normale bereik gehouden. was nog steeds enorm op de norm d.

Hallo iedereen! Mijn man en ik waren van plan een zwangerschap na een miskraam in de 5e week voor meer dan zes maanden, maar alles werkte niet en werkte niet. Ik ging testen en identificeerde een mogelijke oorzaak van ons falen. We diagnosticeerden DTZ in april 2014 2-3 tririas van thyrotoxicose. Bijna een jaar werd behandeld met tyrosol, maar aangezien AT meer dan 30 eenheden / l TSH-receptoren heeft (met een snelheid van 1,5-1,75 MeU / l), zegt mijn endocrinoloog dat het risico van recidief meer dan 70% is (vooral sinds medicijn en tegen deze achtergrond was een terugval). Dus nu richting gegeven.

In oktober werd ik gediagnosticeerd met thyreotoxicose, een diffuse nodulaire struma. Zwangerschapsplanning was niet toegestaan, omdat. je moet de schildklier naar normaal brengen. De behandeling werd verteld voor een duur van 1,5-2 jaar. Ik ben lichtelijk geschrokken, maar ik hoop op het beste (artsen hebben de neiging om te worden herverzekerd en de slechtste optie te zeggen). Begin december begon ze met tyrosol, na 18 dagen begon de allergie (jeuk over haar hele lichaam). Mijn endocrinoloog wilde me naar Mercazolil vertalen, maar ik vroeg om propitsil. Vandaag begin ik het te nemen.

Meisjes, geen kracht om het voor jezelf te houden. Ik wil echt met je praten, mijn ziel uitstorten, overleggen, je mening horen. Misschien had iemand een soortgelijke situatie? Vertel me hoe je ermee omging? In volgorde. We plannen vanaf eind 2013. Zoals het zou moeten zijn voor de zwangerschap, zijn tests voor HIV en SOA voorbij. Gevonden in zowel een paar infecties, behandeld. na 3 maanden waren ze klaar met het nemen van alle medicijnen, controletesten waren schoon. Begonnen om te plannen. Zwangerschap gebeurde in de tweede cyclus (in de eerste cyclus kwamen ze niet in O, omdat

Hallo allemaal! Mijn man en ik hadden een zwangerschap gepland na een miskraam op de 5e week gedurende meer dan zes maanden, maar alles werkte niet en werkte niet. Ik ging testen en identificeerde een mogelijke oorzaak van ons falen. We diagnosticeerden DTZ in april 2014 2-3 tririas van thyrotoxicose. Bijna een jaar werd tyrosol behandeld, maar antilichamen tegen de TSH-receptor van meer dan 30 eenheden. / L (met een snelheid van 1,5-1,75 IE / L), mijn endocrinoloog dat het risico van herhaling meer dan 70% (het eerder reeds is de afschaffing van het medicijn en tegen deze achtergrond was een terugval). Dus nu.

Goede middag Deel je ervaring. Ik ben van plan om zwanger te worden, maar ik kom al 3 jaar niet alleen. Doe een laparoscopie, in augustus 2016, voordat het werd onderzocht, alles is normaal, licht verhoogde antilichamen tegen microsomale thyroidperoxidase (maar volgens de dokter wordt voorkomen conceptie) zijn gediagnosticeerd met onverklaarde onvruchtbaarheid. Na lapar diagnose, obstructie van de linker buis van CFPR GKB Eramishantseva stuurde ze zwanger tot augustus 2017. als zwangerschap niet optreedt, dan IVF. Ik accepteer van 16-25 dyuhuston. Tegen de achtergrond van verhoogde antilichamen, controle van schildklierhormonen. Nu geïdentificeerd toxisch.

Hallo meiden! Ik hoop het adres te schrijven en je zult me ​​vertellen over je ervaring, als die er is natuurlijk! Ik heb de vijfde week, bedreiging: ((((Laag TSH - 0.11, en voor de zwangerschap waren er problemen met de schildklier, ik maak me grote zorgen over wat het allemaal bedreigt en of ik me überhaupt zorgen maak. Gynaecoloog - endocrinoloog verzekerde dat er geen reden tot zorg is, Ik heb de dosis tyrosol verlaagd, ik dronk het 1 keer 3 keer per dag, nu 2 keer helften, vertel me wat.

'S Morgens beter doneren na 1-2 uur na het ontwaken Vrouwen die bloed doneren voor hormonen moeten onthouden dat het niveau van bepaalde hormonen die de voortplantingsfunctie regelen, kan variëren afhankelijk van de fasen van de menstruatiecyclus

Hallo meiden Ik ben ook nieuw hier, ik heb nog nooit deelgenomen aan blogs, maar de jouwe is hier geweldig! Zoveel verschillende onderwerpen, je kunt je verheugen over iemand, cams houden voor iemand, iemand advies geven, precies wat ik nu nodig heb! :-) Over mij: in juli zal er een jaar zijn als getrouwd, we plannen Lyalka na de zomer of zoals God het wil. Er zijn natuurlijk veel problemen die je kunnen verhinderen om zwanger te worden en je baby uit te voeren, maar ik geloof dat alles goed komt! Op 19-jarige leeftijd (ik ben nu 27).

Ik zal al je suggesties overwegen. Mijn uitwisseling over de snit. Mijn volledige uitwisseling: http://www.babyblog.ru/community/post/obmen/3156295

Hallo iedereen! Mijn man en ik waren van plan een zwangerschap na een miskraam in de 5e week voor meer dan zes maanden, maar alles werkte niet en werkte niet. Ik ging testen en identificeerde een mogelijke oorzaak van ons falen. We diagnosticeerden DTZ in april 2014 2-3 tririas van thyrotoxicose. Bijna een jaar werd tyrosol behandeld, maar antilichamen tegen de TSH-receptor van meer dan 30 eenheden. / L (met een snelheid van 1,5-1,75 IE / L), mijn endocrinoloog dat het risico van herhaling meer dan 70% (het eerder reeds is de afschaffing van het medicijn en tegen deze achtergrond was een terugval).

Hallo iedereen! Mijn man en ik waren van plan een zwangerschap na een miskraam in de 5e week voor meer dan zes maanden, maar alles werkte niet en werkte niet. Ik ging testen en identificeerde een mogelijke oorzaak van ons falen. We diagnosticeerden DTZ in april 2014 2-3 tririas van thyrotoxicose. Bijna een jaar werd behandeld met tyrosol, maar aangezien AT meer dan 30 eenheden / l TSH-receptoren heeft (met een snelheid van 1,5-1,75 MeU / l), zegt mijn endocrinoloog dat het risico van recidief meer dan 70% is (vooral sinds medicijn en tegen deze achtergrond was een terugval). Dus nu richting gegeven.

Het huren van hormonale analyses: de regels en de conclusies die je prikkelbaar, hebben last van slapeloosheid, bellen (of, omgekeerd, verliezen) gewicht zonder duidelijke reden, en maandelijks komen niet op het programma? Haast je niet om slaapmiddelen te gebruiken of op dieet te gaan. Misschien is het een schending van het hormonale evenwicht in het lichaam. Evenwichtige hormonale balans is een van de belangrijke voorwaarden voor het leven van het hele organisme. Het hangt af van fysieke activiteit, normale slaap, algemene toestand. Dit proces bepaalt de goede werking van de endocriene klieren. In dat geval, als de inhoud van een of ander.

Thyrotoxicose en bioemie

gebruik je op dit moment medicijnen?

Ik had thyreotoxicose na de eerste zwangerschap. twee jaar duurde tyrosol, daarna waren zonder medicatie hormonen normaal.
Daarom was vóór de tweede zwangerschap de diagnose: DTZ, remissie.
in het districtsoverleg weigerden ze me te registreren%) en verklaarden ze dat "ze me niet toestaan ​​om zwanger te worden van een dergelijke diagnose": gy:
Mijn endocrinoloog had helemaal geen bezwaar tegen de tweede zwangerschap :)

na de bevalling was er helaas sprake van een recidief van thyrotoxicose: (

in theorie wordt geadviseerd om een ​​half jaar na het einde van de inname van tyrosol niet zwanger te worden. Nou, je hebt iets minder - maar ik denk dat het goed is :)

ga naar OMM voor een consult bij een endocrinoloog :) Elena Deryabina neemt haar mee, ik heb haar lange tijd gadegeslagen. Ik denk dat ze je zal kalmeren :)

Vertel me een goede endocrinoloog, die tijdens de zwangerschap kon worden geobserveerd met thyreotoxicose! Alstublieft.


Bij voorbaat dank!
Ik wil echt een baby: lyalya: gezond!

meisjes en die zwanger zijn van thyreotoxicose? (auto-immune thyroiditis) vijgen volkomen.

Goedemiddag, de eigenlijke vraag, de endocrinoloog om te zeggen dat je een operatie nodig hebt, zoals de klier verwijderen. (Ik ben geschokt) omdat je op pillen je hele leven niet kunt doorkomen. Duck het belangrijkste is dat het na de operatie nog steeds op de tablets zit. en betekenis.
dat is allemaal in gedachte.

[Bericht gewijzigd door de gebruiker op 18-11-2009 19:50]

kijk wat je hebt gevonden - genomen van eka-mama
Mercazolil, thyreotoxicose.
Publicatiedatum 14.09.2007

Mijn eerste zwangerschap eindigde in een miskraam. Ze zeiden dat de reden - een schending van de flora in de vagina als gevolg van het nemen van antibiotica. Mijn toekomstige echtgenoot en ik reageerden hier kalm op, omdat we nog niet klaar waren voor een serieuze relatie. Maar ze begonnen zichzelf actief te beschermen. Heeft het probleem bewust benaderd.

Nou, toen was er een bruiloft, daarna brachten we wat zelfzuchtig door - we leefden voor onszelf, en na een paar jaar besloten we dat het tijd was voor ons om ouders te worden - we zijn volwassen geworden. Kortom, zoals het nu wordt aanvaard door fatsoenlijke mensen - zij besloten om een ​​zwangerschap te plannen.

Ik begrijp nu dat kinderen van God komen en verschijnen als je er niet aan denkt. En toen - PLANNED (wat natuurlijk niet slecht is), en in reactie op de neus ontvangen.

Aanvankelijk ging ik letterlijk gek van een bezoek aan mijn departementale arts, de achternaam van Ovcharenko - het komt overeen met haar. Ik kwam, ik zeg - ik wil een kind, geef aanwijzingen voor tests. Terwijl ik me in het voorbijgaan aankijk, verklaart hij: "Weet je dat je een baarmoeder voor de baby hebt en dat je niet zwanger kunt worden?" Ik weet niet wat ik met de doktoren moet doen, die me zo'n diagnose aan de long geven - mijn man wilde op hem wachten in een donker steegje. In antwoord op haar antwoord: "Weet je dat ik zwanger was en dat er een vermelding op mijn kaart staat?" Ze vertelde me: "Wat dan?" (glorieuze dialoog, toch?!) I: "Miskraam." Zij: "Dat is waarom ze er vanaf zijn gekomen - je kunt er niet tegen met zo'n baarmoeder." Ik ben niet echt met beledigende woorden - maar hier kwamen ze vanzelf. Ze vertrok en gooide de deur dicht, maar in haar hart was het vies van twijfel. Ging naar het diagnostisch centrum. Voor het geld. Ze likten het zo goed als ze konden, deden een echo, zeiden: "Onzin, de baarmoeder is klein, maar niet kinderachtig, goed ontwikkeld, neem de tests en alles komt goed met je"

Analyses waren perfect, alle zashib alleen iets wat mijn hart begon te kloppen als iets gek, maar slapeloosheid is uitgegroeid tot een kwelling, zo hysterisch over het begin en zonder - alleen dat - in tranen. Ging naar een cardioloog, zij, niet vinden van afwijkingen van het hart, stuurt naar een aritmoloog. Aritmologie gemeld dat tachycardie door een ongeluk in het lichaam, is het noodzakelijk om te worden onderzocht, is om speciale aandacht te besteden aan de schildklier, want er is een merkbare toename. Ik geef hormonen door, ga naar de endocrinoloog. Die vleugels sloegen: "Wat een zwangerschap, je hebt dringend een behandeling nodig!" Definitieve diagnose: "Diffuse toxische struma van de schildklier 3 graden, thyrotoxicose van gemiddelde ernst, het actieve geneesmiddel merkazolilom therapie onder de controle van hormonen en maandelijkse leukocyten gedurende het jaar aan de zwangerschap uit te stellen totdat stabiele remissie is mogelijk een operatie..." Dit nu weet ik dat zijn vijand in het gezicht, en dan is het donderde als een donderslag bij heldere hemel: Ik weet niet eens herinneren dat uit het kantoor - op de machine naar beneden naar de kleedkamer (waar mijn man stond te wachten), zelfs zeggen dat hij kon niets doen. Hij schrok pas toen hij zag dat de tranen over de schoenen droopten, die ik vasthield. Revell twee blokken in stilte, totdat ze de apotheek bereikte, kocht het geneesmiddel alleen dan alles verteld (nou ja, voor zover ik begrijp).

De hele winter dronk ik dit gif, tegen de zomer hormonen weer normaal. Ik ben al met een psychose begonnen - dus ik wil zwanger worden, gewoon vreselijk! Maar iets werkt niet. Het is alleen dat niemand mij heeft uitgelegd dat de schildklier in de zomer mogelijk opnieuw faalt door de hitte en de zon. Wat is er gebeurd. En met dergelijke hormonen is het simpelweg niet realistisch om te bemesten - de situatie is ongunstig in het lichaam, maar het is met elkaar verweven, verdomme. Kortom, in augustus ben ik met een vreselijke terugval, met trillende handen, met een bonzend hart, met hysterie - opnieuw in het ziekenhuis. Daar werd de dokter tenminste spraakzaam - hij legde uit dat pillen een jaar lang behandeld kunnen worden en dat 10 jaar mogelijk is - alles hangt af van het lichaam. En als ik neem zo polozhprodolzhenie soort, is het beter om te werken me mijn krop, en in een jaar - het groene licht alle gevallen rozhatelnym. Nou hier ben ik weer een traan heeft genomen, is er nog een jaar uitgesteld, gedachten waren dat in het algemeen Ik heb geen moeder, ik en mijn man gekweld vragen als "en niet verlaten als het me, als we alle kinderen zullen niet worden" In het algemeen, vrij mijn zenuwen op grond van deze overstuur. Toen nam ze ontslag, na lange gesprekken (God, dankzij mijn halve patiënt, God verhoede elk voor zo'n bruidegom)

Ik was gepland voor een geplande operatie voor februari, maar voorlopig kreeg ik een gehate merkazolil (ja, een paardendosis) en beval ik om beschermd te worden. En ik besloot dat ik vanaf de volgende cyclus het zou doen, maar voorlopig lopen mijn onstabiele hormonen wel - misschien (ik kon toch geen half jaar zwanger worden, wat te verwachten): Maar ik hield er geen rekening mee dat mijn harmonischen niet pasten leidt, en zelfs de dosis was serieus: ze kwamen snel terug naar normaal en tegen het einde van september werd mijn test uiteindelijk "gespoeld" in het onderwerp: je zou moeten zien hoe ik alleen thuis over het tapijt huilde. Omdat ik met mijn verstand begreep (de artsen vertelden mij) dat ik niet kon baren, en bovendien begreep ik ook dat ik eenvoudigweg geen abortus zou overleven - ik kan dit eenvoudig niet moreel verdragen. Helemaal niet zoals ik me voorstelde het nieuws van mijn zwangerschap te accepteren. Mijn man belde, vertelde hem dat hij van zijn werk reed - we zitten in een donkere kamer, we zijn stil, wat we moeten doen - we weten het niet.

Ik ging naar Ovcharenko (zie het begin.) Ze was heel blij toen ze mijn diagnoses zag en zei: "Oh, we hebben tijd voor een mini, kom met geld, ik zal op je wachten." Ik beveel mijn endocrinoloog aan, zegt ze categorisch, zal ik u doorverwijzen naar het 40e ziekenhuis, waar de zwangere arts leidt met endocriene pathologie.

De naam van de dokter is Sentyurina Lidiya Borisovna. Ik kwam naar haar toe, ze tuitte haar spons, fronste haar wenkbrauwen: "Je gaat geen kitten krijgen - MENS Met jouw situatie - net na een terugval, op een mercazool (voor niet-ingewijden, dit is een medicijn dat celdeling voorkomt) - dat is, ik slikte het, toen in mijn lichaam deze scheiding in de baarmoeder plaatsvond), is het niet bekend hoe het uw baby beïnvloedde. Bovendien, onherroepelijk verslechterende in het eerste trimester, en dit is een miskraam mogelijk, en u kunt het zelf niet doen - het zal slecht voor u zijn. ongunstig, ik sta erop dit te onderbreken. ' Ik ben stil. Ze ziet dat het me helemaal zuigt en zegt: "Dit is de richting naar de genetica, hij zal je in detail adviseren, hij zal alles uitleggen, maar het risico is enorm." Ik zeg het tegen mijn man - hij kijkt me schuldig aan, ik zie in zijn ogen - hij is klaar om me naar een abortus te sturen, maar hij kan niet zeggen. Tegen de achtergrond van zo'n gedoe, begon ik tegen mezelf te praten met mezelf - ik ruzie met mezelf, ik leg iets uit, ik probeer een excuus te vinden dat mijn benen niet onderbreken.

Ze kwam tot de genetica (toen waren ze nog steeds op Sophia Kovalevskaya). Ze klaagde ook, gaf me foto's van Downs en andere pathologieën. Ze schreef op de kaart: "het wordt aanbevolen om een ​​zwangerschap te beëindigen in het kader van een medische abortus - het risico op het ontwikkelen van pathologie is ten minste 15%" Met zo'n aantekening in de gynaecologie gratis schrapen spenderen! Sommigen zouden jaloers op me zijn!

En toen nam ik een beslissing - het werd gemakkelijk - eenvoudig: dankzij een vriend die zei: "wat je kind ook wordt geboren - je zult hem ongeacht wat liefhebben", dankzij haar man, die zei dat hij me zal steunen, ongeacht mijn beslissing. Ik kwam naar Ovcharenko, ze kijkt me gevoelig aan, ik zeg dat je hebt gewacht, waarom laat je me in de steek?! Ik vertelde haar: "Ik zal baren." En ze vertelde me: "In FIG, ik heb je zoveel nodig op het complot - hier is een verwijzing naar het planningscentrum voor Malyshev" - in ieder geval dankzij haar daarvoor. Ik werd al geaccepteerd als mijn eigen Malysheva - ik kwam al met een kant-en-klare oplossing, waardoor ze me intimideerden: de dokter werd super - Lyustik Lyudmila Fyodorovna - stilletjes zonder hysterie leidde me (zelfs in Kislovodsk liet ze me 12 weken rusten). En dan was er een zekerheid dat alles ongetwijfeld goed zou zijn, hoewel de nare angst ergens in de hak van zijn linkervoet loerde en hem zenuwachtig maakte. Ik verstopte mijn positie van anderen tot het laatst - eerst ging ik op vakantie, toen sprong ik van het ziekenhuis naar het ziekenhuis.

Het meest interessante is de reactie van de artsen op mijn beslissing - zodra ik zei dat ik zwanger was, dat is alles! Zwijg volledig! Kalm begon me te leiden. Een endocrinoloog (ze bleek een superarts te zijn - ik raad het iedereen aan!) Voorgeschreven medicijn dat, door actie, vergelijkbaar is met mercazolil, maar onschadelijk voor de foetus - genaamd PROPITSIL. Hij is veel duurder dan Mercazolilus, maar ik geloof dat ik het recht had om over hem te weten toen ik met de behandeling begon, is het niet? En ik zou al hebben besloten wat en waarom ik zou moeten drinken.

Natuurlijk keek iedereen me heel aandachtig aan, voortdurend echografie, en vaak bewaard gebleven: het resultaat - een gezond meisje werd geboren 3400, 52 cm.Maar toen werden we gediagnosticeerd (problemen met de blaas, nieren, dysbacteriose - dankzij het 40e ziekenhuis, of beter gezegd zijn artsen zijn kinderachtig), maar dit alles is behandelbaar en dergelijke baby's werden geboren in vrij gezonde moeders.

In het najaar bracht ze haar Alenka Lydia Borisovna mee om te laten zien (ze was 5 maanden oud) en zei: "Kijk wat voor soort persoon ik heb gekregen, geen kitten"

En de arts die Caesaril riep zei toen ze me naaide (Zilber Marina Yuryevna): "We wachten hier weer op je - over drie jaar: maar niet eerder: en niet later!" (het is nu gebeurd).

Zolang het bleef bestaan ​​- ik had genoeg van diabetische meisjes gezien - dit zijn in het algemeen helden. Hoe vechten ze met artsen voor hun geluk als moeder.

Na de bevalling van een kind manifesteerde thyrotoxicose zich niet meer, de schildklier nam af in volume. Bovendien kwam ik toen bij de endocrinoloog met een vraag over de mogelijkheid van een tweede zwangerschap. Zij - moet overleggen met de chirurgen, het is beter om een ​​deel van de schildklier te verwijderen en de tweede hebben geen problemen bij de bevalling. Alleen een endocrinoloog is nog op vakantie en komt in september naar de consultatie. Ik heb niet op de jongens gewacht, september. Nogmaals, twee strepen op de test. Ik kwam naar haar toe, naar mijn Lydia Borisovna, ze lacht alleen met haar handen, zegt dat van jou, Katya (van mij, ik bedoel), je een proefschrift en een doctoraat moet schrijven. En je kunt me geld laten zien.

Over het algemeen verdwenen tijdens deze zwangerschap mijn knopen, de hormonen gedroegen zich vreedzaam, de schildklier weer (!) Verminderde. Uzistka zei, godzijdank dat ze geen operatie heeft ondergaan. En dan na de geboorte, zou het omgekeerde proces beginnen - dat wil zeggen, de onvoldoende functie van de schildklier: ik bevallen in een maand!

CONCLUSIE: Iedereen, iedereen, iedereen die dergelijke problemen heeft met de schildklier of die zwanger werd op merkazol:

1.
Weeg onmiddellijk alle voor- en nadelen af ​​- het is zeker niet eenvoudig:
2.
Als je merkazolil drinkt, en de plannen een zwangerschap hebben, ga dan onmiddellijk naar propitsil, zodat er geen dergelijke 'verrassingen' zijn, zoals de mijne - het is duur, maar de moeite waard!
3.
Denk duizend keer na voordat je gaat werken. Je zult het lichaam snijden dat verantwoordelijk is voor de balans van het hele lichaam. En onze artsen werken graag.
4.
Luisteren naar artsen - filterinformatie, meestal "de duivel is niet zo slecht als hij is geschilderd"
5.
Als je vragen hebt, zal ik iedereen die problemen heeft met de schildklier beantwoorden.

Postscriptum Ik heb onlangs mijn gynaecoloog bezocht, de tests gedaan en het meisje wordt geregistreerd - ze zei: "Heb je drugs gebruikt?", She: "Merkazolil". Mijn dokter, die tegen mij zei: "Hé, Kate? Vertrouwd verhaal?" (naar het woord- mijn arts op Anton Valek, 12e laatste zwangerschap leidde me op de 40e in pathologie, en toen bleek dat ik haar bij de tweede keer ter observatie kwam, daarom kent ze mijn "geschiedenis" in detail). Herinneringen overspoelden me - ik zei rustig tegen haar: "Vertel me dat alles goed komt"

En toch - kinderen in endocriene zwangere vrouwen groeien heel slim, omdat een overmaat aan hormonen de hersenactiviteit van het kind beïnvloedt - versnelt de processen, om zo te zeggen. Dit is al bewezen (de endocrinoloog heeft me dat verteld). Mijn jaar biedt al de mallen, in twee "Aybolits" uit mijn hoofd, nu is het 2,9 - het alfabet kent het nieuws, telt tot 10, kent alle kleuren en veel schakeringen, vertelt de verhalen uit het hoofd, begrijpt de cijfers. En dit alles is gemakkelijk - niemand gaat er onderweg echt mee om.

tirozol

beschrijving:

Vormen van vrijgave:

Toepassingsgebieden:

reviews:

voorgeschreven het medicijn, ook een constante hoofdpijn en niet passeren

Ik drink Tyrozol op 10 mg. 3 keer per dag. Gedurende 10 dagen verloor ik 5 kg., Ik voel me gewoon geweldig. Ik begrijp helemaal niets.

Ik accepteer tyrosol in het begin was het normaal toen de bitterheid in de mond verscheen is het een bijwerking? En wat te doen?

De tweede maand op de tyrosol 3 tabletten van 10 mg is drie keer beter. Ik heb een hartslag in rust van ongeveer 150 was en nu voor 100 niet valt. Wat betreft het haar, ik bevestig niet dat ze helemaal niet uitvallen en zelfs beter worden. De arts heeft terecht gezegd dat voor elke behandeling een individu is. En het feit dat ze herstelde met 3 kg is zo goed, maar hoe dun de haring was met 54 kg met een groei van 175.

Ik drink thirazol 2 weken eerst 10 4 keer. Puls hersteld (was 130)

Na 2 weken probeerde ik met de helft te verminderen. Pulse sprong meteen.
De toestand is vreselijk.
Wat te doen Maag, lever podzhel. Het doet allemaal pijn
Adviseer wat te doen? Ik ga akkoord met rad.yod

Hallo Ik heb een jeuk en huiduitslag begon voordat ik thiazol innam. Met het begin van het gebruik van thiazol is de zwakte verdwenen, maar alle andere symptomen bestaan ​​nog steeds (ik drink meerdere dagen). Ja, zelfs voordat de receptie begon, begon thiazole essences te injecteren om de lever te ondersteunen. En toen, tijdens de ontvangst van het tyrazol, werd ik voorgeschreven door de therapiesteuntherapie voor de lever. Met de ophoping van tyrazol in het lichaam, zei de arts dat het lichter moest worden (2-3 weken). Gooi het medicijn in geen geval en verminder geleidelijk aan (ik heb zo'n schema). Raadpleeg daarom een ​​huisarts, want de lever lijdt aan hyperthyreoïdie en tyrazol. Samen met tirazol kreeg ik magnesium B6 voorgeschreven voor het hart en onvermijdelijk voor de huid. Ja, en geen STRESSEN.

Tyrozol werd voorgeschreven, 10 mg en eenmaal per dag verbeterde mijn toestand, maar ik had bijna altijd hoofdpijn, mijn bloeddruk was normaal, mijn pols was licht verhoogd, (altijd)

Ik kreeg Tyrozol voorgeschreven, omdat mijn thyrotoxicose was vastgesteld op basis van testresultaten. Maar ik kan er helemaal niet tegen. De dokter zei in reactie: "Ik moet het nog steeds accepteren, anders ga je dood." TTG is erg laag. Ik neem hormonale medicijnen, ik kan niet, zonder hen, maar de dosis wordt overschreden. Ik wendde me tot een andere arts, zegt Tyrozol is niet nodig en is zelfs gecontra-indiceerd (het is noodzakelijk om de hormonale dosis te verlagen.) Naar mijn mening is er al verslaving ontstaan, zelfs als ik maar twee dagen in een bepaalde dosis had ingenomen. De jeuk lijkt ook te verslechteren.De belangrijkste endocrinoloog is op vakantie, tot het einde van de zomer.

Meisjes drinken tyrosol kan niet worden weggegooid tijdens het behandelingsproces, het wordt langzaam verminderd. Toen ik 30 mg per dag begon te nemen na twee weken, zwollen en barstten mijn oren en voelde ik dat mijn maag vloeide, de zwelling van mijn nek was verminderd.Toen gaf ik elke keer T4-analyse en leukocyten Het leek 10 dagen om me goed te voelen, en de jeuk ging weg en mijn hart herstelde. De pols keerde terug naar normaal en ik zou niet zeggen dat mijn gewicht heel goed was. Ik consulteerde geen chirurg en hij kon niet naar mij gaan zonder een dokter als er iets anders was ypishet maar ook andere geneesmiddelen zijn niet in staat om te kopen, of wanneer geweest I

Catherine, ik heb alles één op één ((hoe ben je op de een of andere manier hersteld? Is het makkelijker geworden?

Hallo, Polina!
Haarverlies kan een van de symptomen van de ziekte zijn. Na normalisatie van de hormonale achtergrond en de conditie van het haar wordt in de meeste gevallen weer normaal. Op aanbeveling van een arts kan aanvullend de inname van multivitaminecomplexen worden voorgeschreven, u kunt ook verschillende cosmetische procedures aansluiten.

Meisjes, ik smeek en smeek om hulp!
Ik begin morgen met het drinken van tirazol, ik heb gelezen dat ik beter word, ik zal niet zo actief opeten!
Maar in het haar, wat te doen? Ik heb al drie haren op mijn hoofd, hoe kan ik niet helemaal kaal worden?

Ik nam 10 mg tyrosol tweemaal per dag, gedurende 3 weken begon ik een vreselijke jeuk en hevige pijn in de gewrichten te krijgen, mijn haar viel uit en ik besloot te stoppen met drinken. Ik ging naar de therapeut omdat de endocrinoloog op vakantie was, natuurlijk adviseerde de therapeut me niet wat ik moest zeggen als ik de dokter zou verlaten om te vertrekken. Op de derde dag na het stoppen met het drinken van tyrosol, werd ik erger, de pijn was verschrikkelijk, ik kon niet slapen, eten, in één positie liggen, driemaal per dag een ambulance genoemd. Allergie voor deze dag, iets dat je meteen krabt, springt op en komt niet lang voorbij. Ik drink geen tyrosol gedurende twee weken, maar ik verstik ketorol en B-6-vitamines. en zyrtek van allergieën, maar allemaal tevergeefs. Kortom, één geneest en nog een kolech. Wat weet ik niet.

Tyrosol tijdens zwangerschapsoverzichten

Bericht mamaSHa »Tue 30 juni 2009 12:32

Goede dag voor iedereen! Ik weet het niet, misschien zijn mijn vragen - problemen zijn niet het onderwerp, maar. Ik wil naar verschillende meningen luisteren. luister en misschien iets verstandigs om te luisteren. omdat soms een persoon van de zijkant zo'n onverwachte variant van het ontkoppelen van deze Gordiaanse knoop :))) zo zal geven. Ik ben 36. mijn dochter is 5 jaar oud, keizersnede (hoge bloeddruk in de laatste 2 weken van de zwangerschap). Zes maanden geleden vond ik een multinodulaire struma. Artsen bieden - operatie. Ik wil het niet doen. eerder, vrees ik, het is niet absoluut geconfigureerd. Ja, en de gedachten over het tweede kind begonnen vaker te verschijnen. man wil echt een tweede baby. en ik maak me zorgen hoe mijn pijnlijke invloed kan hebben op de loop van de zwangerschap, de toekomstige baby, enz. massa problemen. er is overleg met artsen op komst. maar ik ben een voorstander van het feit dat alle problemen in onze hersenen zitten, ik bedoel, zowel moreel als mentaal afstemmen - het zij zo. en nu betwijfel ik het. hoewel de vertrouwde vader zegt: Natalya, dit is een teken voor jou, dus je zult bevallen en al je zweren zullen voorbijgaan.

Ik wil weten, misschien had iemand een vergelijkbare situatie, raad dan wat te doen. Bij voorbaat dank aan iedereen die antwoordt.

Basale temperatuur van A tot Z

* Beste vrienden! Ja, dit is adverteren, zo ronddraaien!

Tyrosol.

Goede middag, meisjes. Gisteren was ik op consult bij de arts Endocrinology en volgens analyses boven het hormonenpercentage. Ze heeft 10 mg eenmaal daags 's ochtends voorgeschreven. Over de controle aan de arts in 1, 5 maanden. Dit is de vraag wie Tyrosol daadwerkelijk heeft ingenomen en of de gewichtstoename wel of niet was. En dan nog een vraag. De meisjes die ik in mei Hysteroscopie had gehad om myomen te verwijderen. Dus nu is de maandelijkse zeer slecht. En ik zag dat ei-eiwit al wordt gevonden tijdens de menstruatie. Wie had Egg Protein tijdens de menstruatie en daarna, respectievelijk.
www.my-bt.ru/gr/258000 Meisjes, wat vind je ervan ?! Het voelt als een vroege ovulatie. Bedankt voor de antwoorden.
Goede dag voor iedereen!

Opmerkingen lezen 27:

Volgens uw beschrijvingen van de grafische eend lijkt dat zo te zijn

Het is heel goed mogelijk. Bovendien heb je hyperthyreoïdie, alle processen in het lichaam worden versneld met deze atologie. Gewicht kun je een beetje winnen door de schildklier te stabiliseren. Het is noodzakelijk om de TSH te controleren.

Mijn zus nam Tyrozol, het had geen effect op haar gewicht. Hoewel haar lichaam zodanig is dat ze een beetje herstelt van wat.

Reginochka, en hoe lang heeft jouw zus deze priparate verzorgd ?! Alleen voor mij is het erg belangrijk. Sinds ongeveer 4 jaar geleden stopte ik met drinken van alkagol en het roken van sigaretten en kreeg ik daardoor ongeveer 10 kg, en dan zou ik zeggen gewoon gezwollen of gezwollen MAAR... ik begon nu af te vallen en ik voel me ondubbelzinnig Beter "Ik kreun niet". Met mijn lengte 162 gewicht 67. 4. En dus heeft deze Tyrozol mij de pas gemaakt dat ik weer als een balspaard zal zijn.

Deze informatie voor mij:

Dieet met hyperthyreoïdie.

Het endocriene systeem speelt een belangrijke rol bij het reguleren van ons gewicht. Verschillende klieren van het endocriene systeem produceren verschillende hormonen die de activiteit van cellen, organen en bijna elke functie van ons lichaam beïnvloeden. Deze hormonen zijn van groot belang bij het reguleren van de eetlust, de snelheid van het metabolisme, de afzetting van vetmassa, enz. Bij hyperthyreoïdie verliezen we eerst aanzienlijk gewicht. Na het begin van de behandeling begint een sterke toename in gewicht. Dit betekent dat de schildklierfunctie normaliseert. Onze taak is om deze toename niet erg groot te maken met behulp van een dieet.
Dieet voor hyperthyreoïdie moet aan verschillende eisen voldoen:
1. Verwijder alle producten met jodium. Maar dit is niet altijd mogelijk, daarom moeten producten die jodium bevatten worden onderworpen aan een hittebehandeling (jodium evolueert bij hoge temperatuur).
2 Omvat in het dieetvoedsel met een zogenaamde negatieve calorieën. Negatieve calorieproducten zijn voedingsmiddelen die minder calorieën bevatten dan het lichaam gebruikt om ze te verwerken.
Bijvoorbeeld selderij. 100 g van deze groente bevat 16 kcal en 4 g onoplosbare vezels. Bij het verteren geeft het lichaam 3-4 keer meer energie af dan kan worden verkregen uit de stengel bleekselderij.
Belangrijkste producten met een negatief caloriegehalte:
ananas. Bevat stoffen die tandglazuur vernietigen. Na gebruik moet u uw mond grondig spoelen met water.
aubergine
broccoli
zeewier. Verboden met hyperthyreoïdie. Ze bevatten jodium, evenals alle mariene producten zonder warmtebehandeling, omdat bij hoge temperaturen wordt jodium vernietigd.
grapefruits
champignons
groen
gember
courgette
witte kool
zeekool Verboden met hyperthyreoïdie. Bevat jodium, evenals alle zeeproducten zonder warmtebehandeling, omdat bij hoge temperaturen wordt jodium vernietigd.
Peking kool
bloemkool
aardbeien. Verboden met hyperthyreoïdie. Bevat stoffen die de absorptie van jodium bevorderen.
citroenen
uien
komkommers
hete peper
radijs
blad salade
selderij (gestalkt en wortel)
asperge
courgette
knoflook
zoete appels
Een gezond persoon, die zijn dieet opmaakt op basis van producten met negatieve calorieën, in letterlijke zin, je kunt eten en afvallen. In ons geval kunnen we op een bepaald niveau blijven.
Onthoud echter dat het raadzaam is om verse groenten en fruit te gebruiken - dit is hoe ze het rijkst zijn aan vezels. En, natuurlijk, zou u hen niet actief met vettige sausen moeten op smaak brengen.
3. Opnemen in het dieet - natuurlijke vezels. Het wordt meestal verkocht in winkels in de afdeling voor diabetici. Wanneer de vezel in het maag-darmkanaal wordt vrijgegeven, zwelt de vezel op, wat bijdraagt ​​aan een snellere verlichting van de honger. Voorwaarts bewegend, wordt de darmwand schoongemaakt. Het wordt een medium voor reproductie van gunstige microflora. Het wordt niet opgenomen door het lichaam en verwijdert er giftige stoffen uit. Vult het gebrek aan groenten en fruit in het menselijke dieet.
Gebruiksdoel: 1-2 eetlepels 1-3 keer per dag vloeistof toevoegen aan het glas (kefir, yoghurt, dik sap).
De schildklier produceert naast thyroxine en trijoodthyronine nog een andere harmonische thyrocalcitonine, die het calcium- en fosfaatgehalte in het bloed regelt. Daarom moeten zuivelproducten en vis worden opgenomen in de voeding.

En ik zou een test met B op zo'n schema doen !! Misschien was het niet maandelijks?

Ik accepteer het nu. Ongeveer 10 dagen, tot het gewicht steeg, maar de dokter zei dat ik zou typen wat ik gebrek... hoewel ik genoeg heb, zelfs meer)
Welke hormonen heb je? Wat werd er nog meer voorgeschreven naast tyrosol?

En meer, het medicijn is serieus, het beïnvloedt het bloed. Ik heb bloed gedoneerd een week na inname, nu na 10 dagen. Voor mij schreef de dokter het voor, nou, en op internet lazen ze dat het nodig was om bloed in de opvang te monitoren.

En nog een vraag, je mocht op tyrosol plannen. Nou ja, meestal brengt het hormonen niet terug naar normaal.
Natuurlijk ken ik je hormonen niet, maar hyperthyreoïdie en zwangerschap zijn incompatibele dingen tot een stabiele remissie

Masechka, hoi. Naast tyrosol niets. Ik heb de eerste tablet over vanochtend. Overlevende horror. Omdat ik met het feit dat ik stopte met drinken en roken, herstelde ik van een extra 10 kg. Voor mij is "Kryahchu" al moeilijk en nu ben ik slechts 3 kg kwijtgeraakt. Maar zeker beter en gemakkelijker. Geen dikke riem. Dus soma vraagt ​​zich af hoe het me zal beïnvloeden. Ja, en bloed wordt ook getest, maar na 1, 5 maanden. En welke hormonen zijn hoger dan normaal. Ik kan niet zeggen dat ik in Praag woon en in het Latijn schrijf. Als je het begrijpt, kan ik het herschrijven.

Masechka, wauw... ik weet het niet, maar zwanger raken, zelfs na een hysteroscoop in mei, krijgt niet. Morgen ga ik naar het ziekenhuis om daar de echoscopie te regelen en interesse te tonen. En tot uw geneticus alleen op maandag !! Over het algemeen zijn we van plan voor 3 jaar.

Lasko, naptshi, kan het begrijpen. Nou, je zult zelfs in het gebruik aankomen, dus maak je er geen zorgen over!

Masechka, enige endocrinoloog zei dat als Trizol niet werd ingenomen, het onmogelijk zou zijn om Trizol te nemen.

Masechka, met mijn lengte 162cm. Ik weeg 67. 4
Nu herdruk ik tsiferki.

Wie Zijn Wij?

Oncologie is een bedreiging voor elke persoon. Een groot aantal provocerende factoren trekt steeds meer aandacht voor moderne diagnostiek. Vragen over wat CA 125 is op welke dag van de cyclus te nemen, worden relevant wanneer een vrouw wordt onderzocht op gynaecologische aandoeningen.